El semàfor del 27 d'agost de 2018

Josep Lluís Rius
Cap de colla del Lleó de Reus

El Lleó petit de Reus s'incorporarà al Seguici Festiu petit de Reus per les festes de Misericòrdia. La colla està preparant actes i promocions per acabar de finançar-lo amb molta il·lusió i ganes per l'estrena del nou element. El Lleó és la darrera bèstia que faltava al Seguici Petit de les que no porten foc.

 
Michael O'Leary
Conseller delegat de Ryanair

Ryanair ha anunciat que cobrarà per l'equipatge de mà a partir de l'1 de novembre. Les maleltes de menys de 10 kg, el que ara era equipatge que es podia pujar a l'avió amb el mateix preu del bitllet, tindrà un cost addicional de 10 euros. Que els viatges amb avió s'han de pagar al preu que sigui necessari perquè la seguretat estigui garantida i els números surtin a l'empresa és evident, però una de les companyies que sempre ha fet bandera del low cost aeri, va canviant progressivament les condicions del viatge i augmentant-ne notablement els preus.

 
Pere Virgili
Alcalde de Roda de Berà (CiU)

Roda de Berà ha tancat una de les festes majors més reeixides dels darrers anys tot i el traspàs, durant els dies de festa major, del que fóra jutge de pau del municipi durant 52 anys, Josep Martorell, 'Ximet'. Cada any, en Ximet es quedava amb la Coca del Goig i l'oferia a tot el poble de Roda. Enguany ha estat l'ajuntament qui ha adquirit la coca a la tradicional subhasta que es fa cada any i l'han entregat a la família d'en Ximet a més de decretar un dia de dol al municipi.Tot i aquest fet luctuós, la festa ha estat un èxit.