El semàfor del 05 de setembre de 2018

Robert Figueras
Alcalde d'Alcover

Alcover tindrà un punt de recàrrega de vehicles elèctrics coincidint amb la reurbanització del nou passeig de l'Estació, a la zona del Portal. D'aquesta manera, el municipi de l'Alt Camp es suma als pobles i ciutats que aposten per la sostenibilitat i pel vehicle elèctric, facilitant-ne i fomentant-ne l'adquisició.

 
Marc Colls
Director general de Port Tarraco

La segona edició del Port Tarraco Sunset Festival ha tancat portes enguany amb una participació de gairebé 7.000 persones durant els vint-i-un esdeveniments culturals del festival. L'organització del festival n'està satisfeta i ja han anunciat que volen repetir-lo el pròxim estiu per descentralitzar l'activitat cultural de la ciutat.

 
Luís Planas
Ministre d'Agricultura

La caiguda de fins al 60% en la producció d' avellana a causa de fenòmens metereològics que s'està produïnt enguany és atribuïble únicament a la metereologia. Però que els preus de venda de l'avellana i de la resta de fruita seca continuin baixant any rere any, que no hi hagi una política de suport efectiva al món rural i que no es treballi més intensament per fer de l'agricultura un sector que la gent jove pugui contemplar com a opció real per guanyar-se la vida de cara al futur, sí que té responsables més directes, a nivell polític. L'actual ministre d'agricultura n'és només l'actual cara visible.