Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ALERTA

Perill d'enderroc del convent de les Monges de Vimbodí i Poblet

El semàfor del 05 de setembre de 2018

Robert Figueras
Alcalde d'Alcover

Alcover tindrà un punt de recàrrega de vehicles elèctrics coincidint amb la reurbanització del nou passeig de l'Estació, a la zona del Portal. D'aquesta manera, el municipi de l'Alt Camp es suma als pobles i ciutats que aposten per la sostenibilitat i pel vehicle elèctric, facilitant-ne i fomentant-ne l'adquisició.

 
Marc Colls
Director general de Port Tarraco

La segona edició del Port Tarraco Sunset Festival ha tancat portes enguany amb una participació de gairebé 7.000 persones durant els vint-i-un esdeveniments culturals del festival. L'organització del festival n'està satisfeta i ja han anunciat que volen repetir-lo el pròxim estiu per descentralitzar l'activitat cultural de la ciutat.

 
Luís Planas
Ministre d'Agricultura

La caiguda de fins al 60% en la producció d' avellana a causa de fenòmens metereològics que s'està produïnt enguany és atribuïble únicament a la metereologia. Però que els preus de venda de l'avellana i de la resta de fruita seca continuin baixant any rere any, que no hi hagi una política de suport efectiva al món rural i que no es treballi més intensament per fer de l'agricultura un sector que la gent jove pugui contemplar com a opció real per guanyar-se la vida de cara al futur, sí que té responsables més directes, a nivell polític. L'actual ministre d'agricultura n'és només l'actual cara visible.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris