El semàfor del 13 de setembre de 2018

 TarragonaDigital
Virginia Callao
Directora del Banc de Sang i Teixits a Tarragona

Tarragona lidera les donacions de sang a Catalunya tal com van explicar ahir en la presentació de la 14a edició de la Marató de Donants de Sang que es farà aquest dissabte dia 15 de setembre al Teatre Tarragona. Tant Virginia Callao com la consellera de Relacions Ciutadanes, Elvira Ferrando, van destacar ahir el caràcter lúdic de la marató per la qual es pot ja reservar llitera a través de la web del Banc de Sang.

 
Néstor Cañete
Gerent de l'EMT

Costa d'entendre que l'Empresa Muncipal de Transports de Tarragona no reforci amb més personal els punts d'atenció al client on es poden fer o renovar les targetes d'abonament als autobusos de l'EMT. Tal i com expliquem a TarragonaDigital, cues de gairebé dues hores es repeteixen cada dia durant aquest mes de setembre, i no és el primer any. Si bé l'EMT ha posat informadors de les diferents modalitats de targeta que hi ha i té un altre punt d'atenció al carrer de Soler

 
Francesc Benet
President del Consell Comarcal de la Conca de Barberà (ERC)

La Conca de Barberà es consolida com la vuitena comarca de Catalunya que més recicla de tota Catalunya. La recollida selectiva ha estat des de fa molts anys un dels principals eixos d'acció del consell i les dades demostren que els objectius s'estan assolint.