ÚLTIMA HORA

Cop policial a Calafell als pisos ocupats

URGENT

La vaga general a les químiques de Tarragona serà el pròxim 19 de febrer

El semàfor del 28 de setembre de 2018

Rosa Albes
Regidora de Tuirsme de Vimbodí i Poblet (PDeCAT)

Vimbodí i Poblet es prepara ja per una nova edició del Vitrum, una cita que arriba ja a la cinquena edició i que poc a poc es va consolidant i ha projectat el municipi vinculat a una activitat original i pròpia. Aquest any a més, compta amb l'artesania de l'alabastre de Sarral com a convidada. Dos exemples d'artesania local al servei de la promoció turística i cultural de la Conca de Barberà.

Isaac Albesa
Director del Festival Accents

El Festival Accents arrenca aquest cap de setmana i durant pràcticament tres mesos portarà bon pop, rock i folk pel Baix Camp, el Priorat i l'Alt Camp. Un festival diferent, que creix any rere any i que ha esevingut una aposta per les noves propostes musicals catalanes juntament amb artistes més consolidats.

Dolores Delgado
Ministra de de Justícia espanyola (PSOE)

La polèmica pels audios enregistrats pel comissari Villarejo i on apareix l'actual ministra de Justícia, Dolores Delgado, es compliquen. Si bé són converses en un entorn privat i distès i són de fa nou anys, cada nou audio que es filtra a la premsa és més compromès per l'actual ministra que de moment, aguanta la tempesta des del càrrec i sense dimissió a la vista.