GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 02 de octubre de 2018

 TarragonaDigital
Manel Roselló
President del Tarragona FC

Després de trobar-se al fil de la desaparició absoluta, el Tarragona FC (degà del futbol de casa nostra) va tornar a competir en un camp de futbol aquest cap de setmana. Ha estat al grup 24 de Quarta Catalana empatant (3-3) al camp del Constantí B. El retorn als terrenys de joc es produeix després de 20 mesos de treball on s'han posat els fonaments del futbol base, s'han recuperat seccions com les bitlles catalanes i el 'running' i s'han encetat projectes solidaris que donen valor social al club.

 
Meritxell Blay
filòloga

Mertixell Blay ha escrit un llibre interessantíssim sobre la història del nucli de Castelló, un poble que es troba deshabitat des dels anys 50 del segle passat. Blay repassa la història de la Masia Castelló des el segon terç del segle XIII fins a l'actualitat. L'obra s'ha realitzat amb molta cura meteodològica i amb exhaustives fonts documentals, la qual cosa fa que sigui un document imprescindible en la preservació patrimonial de Castelló.

 
Roc Muñoz
Alcalde de La Canonja (PSC)

L'ajuntament de La Canonja ha aprovat un nou paquet de subvencions per a joves de cara a ajudar-los a fer front a les despeses de lloguer d'un habitatge. Les ajudes van destinades a persones d'entre 18 i 34 anys que vulguin independitzar-se de casa dels seus pares. En un moment on el lloguer ha tornat a pujar amb força i amb l'import de les hipoteques i el mercat immobiliari també a l'alça, que l'administració ajudi doni un recolzament puntual als joves perque puguin sortir del niu familiar és positiu.