El semàfor del 24 d'octubre de 2018

 TarragonaDigital
Eduard Rovira
Alcalde de Torredembarra (ERC)

Torredembarra congela els grans impostos de cara a 2019, el darrer de mandat. El govern local els havia abaixat en els tres primers exercicis de la legislatura, però en aquest darrer ha optat per no tocar-los. Ha pesat més, doncs, el seny per no dismunuir els ingressos en l'any de majors inversions de la legislatura, que no pas abaixar les taxes en clau electoral per poder treure'n rèdit a les urnes d'aquí a poc més de mig any.

 
Tania Valderrama
Responsable docent de l'empresa Dynamind

FiraReus acollirà aquesta setmana la CATBOT, un esdeveniment per apropar la robòtica als infants i joves i demostrar-ne la seva eficàcia en el camp de l'educació en àrees com les matemàtiques, la tecnologia o la ciència. Amb tallers per a nens i nenes des de P3 fins a primària, la fira ha programat moltes activitats i tallers educatius però molt divertits i atractius per als infants. Un exemple més de l'innovador model de fires i esdeveniments pels quals aposta FiraReus de cara a diversificar-ne el calendari i atraure nous públics.

 
José Cosano
President de l'AV La Unió de Sant Pere i Sant Pau

Sant Pere i Sant Pau celebrarà un acte d'homenatge per agrair la valentia de les persones que van participar en el salvament de dues dones durant els terribles aiguats de fa dues setmanes. L'acte, que encara no té data, és per reconèixer la feina tant dels dos bombers que van participar en el rescat com de les persones anònimes que també van ajudar a salvar la vida a les dues víctimes. Es vol que les dues dones, una d'elles encara hospitalitzada, també hi puguin ser presents.