GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 30 d'octubre de 2018

 TarragonaDigital
Enric García Carmona
Regidor de Seguretat Ciutadana de Valls (PDeCAT)

La Policia Local de Valls torna a estar al punt de mira per les condicions en que estan treballant, segons ha denunciat el Sindicat Autònom de les Policies Locals de Catalunya. Una reducció molt significativa d'agents que està provocant malestar dins el cos policial de la capital de l'Alt Camp amb una situació de «col·lapse tècnic» si no es prenen mesures aviat.

 
Enrique Martín
Entrenador del Nàstic

El nou tècnic grana s'ha estrenat a la banqueta fent bona la dita: entrenador nou, victòria segura. Els tarragonins van millorar molt la seva imatge durant el matx contra l'Oviedo i, tot i que l'estat físic de la plantilla va provocar una davallada del joc en el segon temps, el Nàstic va lluitar fins al darrer minut i va trobar el gol del triomf en el temps de descompte. Queden moltes coses per millorar però el primer discurs d'Enrique Martín ha calat fondo al vestidor.

 
Josep Poblet
President de la Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona construirà una nova rotonda als Pallaresos que enllaçarà el municipi amb la urbanització Pallaresos Parc. L'obra forma part d'un projecte més ampli per instal·lar voreres i enllumenat, enjardinament i mobiliari urbà a la urbanització i arriba en un moment delicat per la zona, que va quedar molt afectada pel tornado del passat 14 d'octubre.