El semàfor del 09 de novembre de 2018

 TarragonaDigital
Josep Gabriel Lluís
Director de l'Institut Baix Camp de Reus

L'Institut Baix Camp de Reus ha aconsegut el certificat màxim de qualitat a l'ensenyament. Es tracta del primer centre públic de tot l'Estat en aconseguir el certificat EFQM de qualitat. Un reconeixement important tant a nivell d'organització interna del centre com de pla educatiu, resultats acadèmics i satisfacció de la comunitat educativa.

 
Alba Vergés
Consellera de Salut (ERC)

Convocada una vaga de metges de primària a tota Catalunya pels últims dies d'aquest mes de novembre. La reivindicació és la de millores laborals, un problema endèmic que arrossega el sector des de fa temps però que s'ha agreujat especialment durant aquesta darrera dècada on ha augmentat notablement la pressió assistencial, ha canvia el perfil de pacients a atendre i han anat disminuint els recursos o no han augmentat com caldria.

 
Isaac Sanromà
President de la Cambra de Comerç de Reus

La Ganxet Pintxo de Tardor ha arrencat aquest dijous al vespre amb l'acte inaugural a la Llotja de Reus. La ruta de tapes s'allargarà fins al dia 18 i gairebé cinquanta restaurants de Reus participen en aquesta iniciativa que ja s'ha consolidat com un referent de la gastronomia local. Pintxos i tapes per a tots els gustos, aquests dies a Reus.