GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 26 de novembre de 2018

Eduard Vicente
Director de FiraReus

FiraReus ha estat guardonada amb el Premi a la Innovació de les Fires de Catalunya 2018 per l'organització de la fira Esquiades Snowfun. Aquesta fira és un exemple de com FiraReus s'ha convertit en els darrers anys en un referent en la gestió firal, buscant esdeveniments innovadors i diferents més enllà de les fires tradicionals i tenint present sempre que el que allà es faci ha de tenir un impacte econòmic i social en positiu per la ciutat i pel territori.

 
Adrià Duch
Jugador de l'Ibersol CBT

L’Ibersol Club Bàsquet Tarragona va guanyar dissabte el Mataró Parc per 109-47 en un brillant partit dels blaus on va destacar l’espectacular encert en els tirs de tres punts d’Adrià Duch. El jugador de Castelló de la Plana viu la segona campanya a Tarragona i amb dotze triples de dinou intents, 38 punts anotats i 36 punts de valoració va convertir-se en l’estrella d’un matx que suposa la cinquena victòria en sis jornades d’un CBT que ja és segon a la taula i que, enguany, sembla decidit a lluitar per ascendir de categoria.

 
Jordi Targa
Vallenc de l'any

Jordi Targa és algú molt conegut a la ciutat de Valls, tant per la seva tasca durant molts anys al capdavant de l'Associació de Veïns dels Pisos Clols com per la seva implicació en el teixit associatiu i cultural de la ciutat. Enguany ha estat nomenat Vallenc de l'Any i ara mateix es troba immers en la construcció de l'espectacular Pessebre Monumental de Valls, que es podra veure a la Capella del Roser.