El semàfor del 29 de novembre de 2018

 TarragonaDigital
Noemí Llauradó
Regidora de Salut de l'Ajuntament de Reus (ERC)

L'Hospital de Reus continua sense tenir resolts els seus números. S'acaba 2018, el dèficit d'enguany podria enfilar-se fins els sis milions d'euros i l'opció que hi ha sobre la taula ara mateix és tornar a estirar diners de Móra d'Ebre quan es va assegurar que no es faria més. La patata calenta de l'hospital reusenc no es refreda.

 
Anton Valero
Expresident de Dow Chemical a Espanya i Portugal

Anton Valero ha rebut de mans de la Cambra de Comerç de Tarragona la seva Clau d'Or en reconeixement a la seva trajectòria professional i per ser un dels 'pares de la química' a Tarragona. Valero ha estat president de Dow a Espanya i Portugal, de l'AEQT o de la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola. Actualment, des d'un segon pla, continua recolzant la química tarragonina com una de les veus més autoritzades i representatives del sector.

 
Carme Ferré
Directora tècnica de la Fundació Ginac de Valls

Una vintena de models de la Fundació Ginac i l'Institut Narcís Oller han protagonitzat una desfilada per les capacitats davant dels alumnes de les escoles vallenques. La roba l'han deixat les botigues vallenques i l'acte ha format part de la VI Setmana de les capacitats que s'està celebrant aquests dies. La Fundació Ginac és una de les institucions socials més reconegudes en l'àmbit de la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.