GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 04 de desembre de 2018

 TarragonaDigital
Arnal Llibert
Director esportiu del Nàstic

El Nàstic de Tarragona va perdre diumenge contra el Numancia (3-0) i confirma els pèssims resultats obtinguts durant les primeres setze jornades. Els grana són el cuer de la darrera dècada a Segona i ho són, en bona part, per la planificació de la plantilla. Cert és que el director esportiu Arnal Llibert va començar a treballar amb poc més de dues setmanes de marge abans de l'inici de la pretemporada però els fitxatges realitzats no donen la talla i empitjoren els futbolistes de la campanya passada. El Nàstic ha incorporat Antonio Prieto per reforçar la direcció esportiva per intentar salvar un vaixell que, sobre el terreny de joc, fa aigües.

 
Claudia Bartolomé
Tennista de Torredembarra

La tennista de Torredembarra amb només 19 anys viu i estudia becada a Pittsburgh. La jove esportista ha batut el rècord de la seva universitat en classificar-se en la posició més alta de la història del centre, la número 76 en un ràquing femení de tennis que recull les 125 millors esportistes individuals en aquesta disciplina universitària a la zona est dels EUA. Un camí que apunta a èxit.

 
Lluís Gavaldà
Cantant dels Pets

Si hi ha una banda mítica en el panorama del rock català, és sens dubte Els Pets. Els de Constantí han tornat amb nou disc 34 anys després del seu naixement i mantenint la seva legió de fans, que creix amb la incorporació de les noves generacions. Van anunciar concert a Reus i les entrades es van esgotar en pocs dies per la qual cosa han anunciat segona data. Imparables.