GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 05 de desembre de 2018

 TarragonaDigital
Natàlia Guart
Presidenta de l'Unió de Comerç Rapitenc

Là Ràpita, Deltebre i La Sènia han impulsat una platafora online de comerç local, la primera de Catalunya. A través d'aquesta plataforma es poden comprar els productes d'una desena de comerços de cada municipi amb comoditat sense sortir de casa i com si d'una compra via Amazon es tractés. Amb la plataforma es busca que el comerç local pugui augmentar la seva facturació facilitant les compres al client i adaptant-se als nous hàbits de consum.

 
Montse Guinovart
Presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc

El comerç montblanquí ja ho té tot a punt per a una nova campanya de Nadal. Enguany la campanya servirà per posar també a prova la nova targeta promocional Tot Vila, que ja compta amb 1.700 usuaris registrats i 23 establiments adherits i que contribueix a crear xarxa entre el comerç montblanquí i la seva clientela potencial. Sortejos, una gimcana de tions, l'encesa de l'enllumenat avui mateix i un nou sistema de pagament de la zona blava via app del mòbil són algunes de les novetats de la campanya nadalenca del comerç montblanquí.

 
Nil Fabra
Director d'Els Pastorets de Valls

Els Pastorets de Valls estrenen nova direcció. Xavier Albino i Nil Fabra substitueixen Bàrbara Flores al capdavant de la representació, un clàssic de les festes nadalenques a la capital de l'Alt Camp. Enguany s'estrenen tres telons de gran format i la representació seguirà fent referències a l'actualitat del moment, particularitat que juga amb l'argument tradicional dels pastorets per donar-li nous enfocs.