El semàfor del 12 de desembre de 2018

Sílvia Sagalà
Directora de la Casa Navàs de Reus

Les visites a la Casa Navàs de Reus han augmentat un 400% durant els darres mesos. Les ganes de visitar aquest tresor modernista ubicat al bell mig de Reus són molt altes i des que l'empresari reusenc, Xavier Martínez, es va posar al capdavant de la Casa Navàs, el ritme i freqüència de visites ha augmentat molt i segueix fent-ho. Entre les prioritats de la nova direcció hi ha la de reconstruir el capçal i la torre.

 
Jaume Domènech
Alcalde de Falset (Independents per Falset)

Falset és un dels municipis tarragonins que instal·laran punts de connexió wifi gratuïta gràcies a una subvenció europea. La capital del Priorat rebrà 15.000 euros per habilitar zones de connexió a internet en espais públics i facilitar així que els veïns del poble s'hi puguin connectar.

 
Elsa Artadi
Consellera de Presidència de la Generalitat (JuntsxCat)

La situació a Catalunya torna a estar força tensa després dels talls d'autopistes dels CDR durant el cap de setmana, de les declaracions del President de la Generalitat Quim Torra apel·lant a la via eslovena pel nostre país, de la polèmica per l'actuació dels Mossos d'Esquadra a les autopistes i de les protestes que s'estan preparant pel pròxim dia 21, amb l'arribada del Consell de Ministres del Govern espanyol a Barcelona i amb un nou 155 com a teló de fons. Tothom parla de trobar solucions polítiques però les postures tornen a allunyar-se i a enquistar-se lluny de la centralitat. Mala peça al teler.