El semàfor del 18 de desembre de 2018

El semàfor de TarragonaDigital
Núria Llorach
Presidenta en funcions de la CCMA

La Marató de TV3 es supera any rere any. Enguany han estat 11 milions d'euros que es destinaran a la investigació per la lluita contra el càncer. Pobles, col·lectius, associacions i milers de persones a títol individual participen en aquest recapte solidari de fons que ja s'ha convertit en un clàssic de les festes nadalenques a Catalunya i en una de les mostres de solidaritat col·lectiva més grans del món.

 
Pere Aragonès
Conseller d'Economia i Hisenda de la Generalitat (ERC)

La Vegueria del Penedès s'ha quedat a mitges. Si bé Pere Regull ha estat nomenat delegat territorial de la vegueria de moment poc més hi ha més enllà d'aquest nomenament. Falta una mínima estructura organitzativa i voluntat política de dotar aquesta vegueria de funcions reals i efectives per aconseguir que el Penedès com a tal comenci a enfortir-se i a crear sinèrgies més estables i transversals entre les quatre comarques que el formen.

 
Marina Berasategui
Presidenta de l'AMPA de l'Escola La Vitxeta

L'Escola La Vitxeta de Reus ha tornat a organitzar la tradicional trobada de tions d'arreu de Catalunya que enguany ha arribat a la seva vuitena edició. Més de 150 tions, tallers infantils, vermut solidari i, naturalment, una cagada del tió. Un esdeveniment que uneix tota la comunitat educativa de l'escola i que a més, ha servit per recaptar fons per la Marató de TV3.

"El semàfor del 17 de desembre de 2018" "El semàfor del 14 de desembre de 2018"