El semàfor del 19 de desembre de 2018

El semàfor de TarragonaDigital
José Antonio Muñiz
CEO de Digivision

Espectacular el documental Acueductos II, de la sèrie Ingeniería Romana i produït per l'empresa Digivision. Aquesta innovadora sèrie documental estrena aquest mes de desembre dos capítols amb la Tàrraco romana com a protagonista i complementa altres productes de divulgació turística, històrica i cultural del patrimoni romà tarragoní com l'aplicació Imageen que també ampliarà en breu el seu catàleg de punts turístics de la ciutat en versió romana.

 
Miguel Linares
Davanter del CF Reus

El davanter aragonès del CF Reus és un dels jugadors roig-i-negres que tenia avançat i quasi segellat el seu futur en el cas d’haver-se desvinculat del conjunt reusenc per la crisi econòmica. Després de tenir la sortida a tocar, el golejador haurà de complir contracte amb els del Baix Camp. Encara que pugui estar molest per no poder anar a jugar al Zaragoza, el futbolista va rendir com sempre dissabte passat davant el Córdoba i va marcar un gol de gran qualitat

 
Josep Maria Guasch
Regidor d'Hisenda de Torredembarra (ERC)

Torredembarra ha sortit del pla de xoc financer dos anys abans del previst reduïnt a més de la meitat el percentatge de deute. Això s'ha aconseguit destinant el romanent de tresoreria a amortitzar crèdit i eixugar deute. Això voldrà dir que el consistori podrà endeutar-se sense autorització prèvia i amb autonomia. Pel 2019 doncs, hi haurà cert marge de maniobra a l'hora de planificar noves inversions.