El semàfor del 24 de desembre de 2018

El semàfor de TarragonaDigital
Xavier Llastarri
Expresident del C.F. Reus Deportiu

Xavier Llastarri va viure aquest diumenge el seu darrer partit com a president del CF Reus. Divendres va presentar la dimissió i contra l’Osasuna es va acomiadar d’un càrrec que va assumir l’any 2012 iniciant la seva segona etapa al capdavant del club. El semàfor vermell és doble. Primer, pel motiu pel qual assegura dimitir. El de Cornudella de Montsant afirma que ell i la seva família han estat assetjats, insultats i amenaçats. I segon perquè abandona el vaixell quan travessa una de les crisis més importants de la seva història. Tot i que la seva figura era més mediàtica que no pas executiva, que un club perdi el seu cap visible en moments de sotsobre no és un bon senyal.

 
Joan Carles Ferraté
Gerent d'Aigües de Reus

Aigües de Reus ha congelat les tarifes de l'aigua pel 2019 fet que comporta mantenir els avantatges i facilitats de pagament per a famílies en risc de pobresa energètica. En aquests moments hi ha uns 4.000 reusencs que es beneficien de la tarifa social o el fraccionament del pagament. A més d'això més de 15.000 domicilis de la ciutat es beneficien del nou comptador electrònic, cosa que els permet conèixer en temps real el consum d'aigua i configurar alarmes d'avís si es supera un consum determinat o es detecta fuita.

 
Elvira Ferrando
Consellera de Comerç de Tarragona (PSC) i presidenta d'ESPIMSA

Espimsa, l'empresa municipal de serveis de Tarragona, ha començat ja les tasques de millora del Mercat de Torreforta. A més de millores en l'espai, s'escurçarà el temps de cessió de les parades que s'hi troben per tal de millorar-ne la competitivitat. Els mercats municipals han d'adaptar-se als nous temps ràpidament si volen sobreviure als hàbits i dinàmiques actuals dels consumidors.