El semàfor del 02 de gener de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
 Marc Buqué
President de la Societat de Sant Antoni de Valls

Valls recuperarà enguany el tortell de Sant Antoni pels Tres Tombs. Quatre pastisseries de la ciutat vendran el tortell del qual també se'n repartiran fins a 300 unitats durant el recorregut dels Tres Tombs. La recuperació d'aquest tortell típic de la festivitat de Sant Antoni coincideix amb els 40 anys dels Tres Tombs a la capital de l'Alt Camp.

 Gemma Molner
Presidenta del Tomb de Reus

El Tomb de Reus continua endavant amb l'exitosa campanya que ha posat en marxa aquestes festes de Nadal i que ha aconseguit una aclaparadora participació per guanyar algun dels premis dels sortejos comercials que hi ha programats. 'A Reus x2' ha esdevingut un èxit i els 'reuros' ja són gairebé tan famosos com els propis euros entre els clients dels establiments de la ciutat. Encara queda un tercer sorteig de vals de compra previst pel dia 4 de gener.

 Eva Serramià
Presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès (PDeCAT)

El Consell Comarcal del Baix Penedès proposa un acord entre municipis del Baix Penedès i del Garraf per tal de fer sentir les reclamacions del territori al voltant de l'autopista C-32 (Pau Casals) i de la carretera C-31. S'emmirallen en el Pacte de Berà per tal de començar a treballar conjuntament en clau de Penedès Marítim i començar actuar com a lobby de pressió a la Generalitat, en els temes que fan referència a la mobilitat de la zona.