El semàfor del 03 de gener de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Abel Mourelo
exintegrant del cos tècnic del CF Reus

El fins fa uns dies membre del CF Reus i ajudant de l’entrenador Xavi Bartolo va abandonar aquest dimecres definitivament les instal·lacions ganxetes i ho ha fet en un mar de llàgrimes. Mourelo, que creuarà mig globus terraqui per començar una aventura professional al Tokushima Vortis de la Segona Divisió Japonesa, ha estat incapaç de reprimir el plor en el seu comiat amb aquells que han estat els seus companys els darrers sis mesos. ‘Mou’ només ha necessitat mig any per deixar empremta al club. Una mostra més del gran nucli humà d’una entitat que està sent dinamitat per la pèssima gestió econòmica.

 
Marc Arza
Regidor de Promoció Econòmica de Reus (PDeCAT)

Impuls notable a les instal·lacions de Redessa 1 de Reus amb un bon rentat de cara de les instal·lacions i amb una política de preus molt competitiva per tal que tant les empreses mitjanes com les unipersonals o els autònoms que estan començant la seva activitat empresarial puguin instal·lar-s'hi. Despatxos a 99€ al mes i locals per 149€ mensuals són l'exemple d'administració que ajuda i dóna facilitats al desenvolupament de la iniciativa privada i al teixit productiu i econòmic d'una regió.

 
Jaume Sánchez
Regidor d'Esports d'Altafulla Alternativa Altafulla - Entesa (AA-E)

La vuitena edició de la Marxa dels Castells del Baix Gaià ha estat novament un èxit rotund. Amb només un matí, s'han omplert les 500 places amb que es limita la participació en aquest esdeveniment que recorre bona part dels castells de la zona nord del Baix Gaià. Altafulla, Ferran, la Riera de Gaià, el Catllar i Tamarit són els punts per on passa la marxa que acaba amb una calçotada i una botifarrada de germanor. La Marxa dels Castells ja s'ha fet un lloc d'honor al calendari del senderisme de Tarragona