El semàfor del 04 de febrer de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Marc Ayala
Regidor de Cultura de Valls (CiU)

El Festiuet, marxa de Valls. Desavinences entre l'organització i el consistori han provocat que, amb tota probabilitat, el festival passi a fer-se al Vendrell. El públic podrà gaudir del Festiuet, ara des de la platja de Coma-ruga, però Valls, que no es caracteritza precisament per una tenir una activitat cultural dinàmica i abundant, perd un festival musical del seu calendari cultural.

 
Daniel Villanueva
Director de l'Escola de Cinema de Reus

L'Escola de Cinema de Reus ha celebrat cinc anys amb la projecció d'alguns dels curtmetratges que han realitzat els alumnes d'aquesta escola i amb un reconeixement públic dels treballs que ara començaran a circular per festivals d'arreu del món. Després de l'èxit aclaparador de 'Timecode', l'escola avança a ritme més pausat però amb pas ferm en l'objectiu d'ensenyar a fer cinema.

 
Quim Masdéu
Cronista oficial de La Selva del Camp

Quim Masdeu és el cronista oficial de La Selva, un reconeixement simbòlic però necessari per una trajectòria dedicada al municipi i a explicar com ha evolucionat durant les últimes dècades. Actualment treballa en un llibre sobre els aplecs de Paretdelgada dels anys 60 que servirà per posar en valor l'intensa activitat cultural de l'època al municipi del Baix Camp. Masdéu simbolitza aquelles persones que hi ha a molts pobles del Camp de Tarragona, que treballen per mantenir viu els records i essència d'un passat col·lectiu, element clau per entendre i millorar el futur.

"El semàfor del 01 de febrer de 2019" "El semàfor del 31 de gener de 2019"