GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 06 de febrer de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Jordi Xammar
Regatista del Club Nàutic Cambrils

El regatista del club cambrilenc s'ha proclamat, juntament amb el seu company d'equip, Nico Rodríguez, campió del món en 470 en la World Cup Series disputada a Miami la setmana passada. Xammar s'ha imposat a més de 600 regatistes de 62 països d'arreu del món que competien en 450 embarcacions.

 
Inmaculada Rodríguez
Consellera de Turisme de Tarragona (PP)

Tarragona continua apostant per esdevenir plató audiovisual i el darrer dels rodatges que ha trepitjat la ciutat és el de la sèrie 'Hache' amb Netflix al darrere. Diferents localitzacions d'El Port de Tarragona emmarcaran la trama protagonitzada per Adriana Ugarte o Eduardo Noriega.

 
Josep Silvestre
Regidor de Joventut i Esports del Pla de Santa Maria (PDeCAT)

El Catesplai Planenc del Pla de Santa Maria disposarà de nou local a l'abril, quan acabin les obres de l'edifici del carrer Major que l'ajuntament posa a disposició d'aquesta entitat de lleure del municipi. El Catesplai del Pla és trobava sense local però en canvi és responsable de moltes activitats de lleure i culturals pels infants i jovent del poble per la qual cosa, ben aviat tindrà un lloc on poder planificar i desenvolupar millor el seu calendari d'activitats.