GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 18 de febrer de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Marifé Merchan
Coordinadora del 'Cinema en família' de la Diputació de Tarragona

Aquest cap de setmana ha començat una nova edició del cicle 'Cinema en família' de la Diputació de Tarragona. El cicle que s'allargarà fins a finals de mes proposa una sèrie de pel·lícules infantils i familiars amb l'objectiu d'educar els infants en el llenguatge audiovisual i els valors positius a la vegada que s'introdueixen en el món de la versió original.

 
Magí Suñer
Doctor en Filologia Catalana

Demà comencen les jornades d'homenatge a l'escriptor tarragoní Jordi Tiñena, mort l'any passat a l'edat de 62 anys. Magí Sunyer és el coordinador d'unes jornades que inclouen més de deu conferències, duraran quatre dies i que es complementaran amb la publicació d'un llibre amb el contingut de les mateixes.

 
Marta Álvarez
Gerent de la FEHT

La Federació Empresarial d'Hostaleria i Turisme ja està treballant en els nous mercats internacionals als quals es vol captar per tal que triin la Costa Daurada com a destí turístic. Polònia, la resta de l'Europa de l'Est i els Països Nòrdics són els nous mercats estratègics que es combinen amb la prioritat del turisme familiar espanyol i de proiximitat.