El semàfor del 20 de febrer de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Marco Torchio
President de la ANEV

L'Associació Espanyola del Vermut traslladarà la seva seu social a Reus després de l'acord rubricat entre l'Associació i l'Ajuntament. La presència física de l'ANEV a Reus reforça la capitalitat del Baix Camp en aquesta matèria i permet a l'ajuntament oferir suport tècnic i organitzatiu en la realització de les seves activitats relacionades amb la promoció i difusió del vermut.

 
Maria Cros
Regidora de Joventut de Riudoms (PDeCAT)

El Pla Local de Joventut de Riudoms ja té una forma bastant definida i en aquests moments està en fase de divulgació per donar a conèixer al jovent del municipi les activitats i oportunitats que s'hi ofereixen. Eines com aquesta són de gran utilitat als municipis per fomentar la cohesió social, la igualtat i la integració dels joves en les dinàmiques socials i culturals dels pobles.

 
Janet Ferré
Regidora de Benestar Social de Pira (UNIC-FIC)

I seguim amb temes de joventut perque a Pira, la iniciativa impulsada per la regidoria de Benestar Social, l'Associació de Joves El Torrentill, l'Associació de Jubilats i l'Oficina Jove de la Conca és també original a la vegada que necessària. 'Aprenem junts' és el nom d'un projecte intergeneracional on la gent jove realitza activitats juntament amb la gent gran per aprendre coses mútuament. Aquesta setmana, els joves de Pira ajudaran a la gent gran del poble amb els telèfons mòbils.