El semàfor del 21 de febrer de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Montse Abellá
Xef cambrilenca

La xef cambrilenca Montse Abellá ha estat reconeguda amb el Prix au Chef Pâtisser 2019, guardó que atorga l'Acadèmia Internacional de Gastronomia. Abellá és la responsable de les postres del restaurant Santceloni de Madrid. Abellá va néixer a Cambrils i es va formar a l'Escola d'Hoteleria i Turisme del municipi

 
Josep Acero
Regidor de Mobilitat a Tarragona (PP)

Les dificultats per aparcar a Tarragona sense pagar o pagant poc són molt elevades. És per això que és una magnífica notícia que l'ajuntament hagi decidit posar en marxa un nou aparcament dissuasiu al costat del Parc Central. 220 places amb un cost d'un euro al dia que entraran en funcionament a finals de març. A més estarà connectat amb els busos de l'EMT. El següent objectiu de l'empresa és el parquing dissuassiu del Cementiri amb 500 places i projecte d'execució ja redactat.

 
Jason Randell
Entrenador del Rugby Tarragona

El Rugby Tarragona, popularment coneguts com els Voltors, han aconseguit la classificació pel playoff pel títol de la Divisió d'Honor Catalana Vueling per primer cop a la història. A més, ho han fet amb molta contundència. Encara falten tres jornades pel final del campionat i els jugadors dirigits per Jason Randell ja són un dels aspirants en la lluita pel campionat. Actualment són segons a la classificació amb set victòries i una derrota per a un equip que té ganes de fer història.