El semàfor del 26 de febrer de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Jordi Just i Àgata Girbes
Candidats a la presidència de la Cambra de Comerç de Reus

Tal com avançava ahir a la tarda, TarragonaDigital, finalment sembla que les dues candidatures per dirigir la Cambra de Comerç de Reus en l'etapa post-Sanromà es posaran d'acord i configuraran una candidatura conjunta i unitària. Començar amb un equip unit, capaç de posar-se d'acord en propostes i programes electorals amb l'objectiu de donar a la cambra reusenca de l'impuls que li cal per afrontar els pròxims anys és una bona notícia, tant per l'ens cameral, com per la ciutat de Reus i per la resta de comarques i sectors econòmics que representa.

 
Toni Albà
Actor

Els límits entre l'humor, la crítica i l'insult de mal gust són poc clars i depenent del prisma subjectiu amb què es mirin. S'enfoqui com s'enfoqui, però, missatges com el de Toni Albà al Twitter dedicat a Inés Arrimadas, amb l'allau de crítiques que ha provocat, CCMA inclosa, estan clarament fora de lloc. Ahir el semàfor vermell de TarragonaDigital era precisament per Arrimadas per buscar únicament la confrontació i la quota de pantalla amb la seva visita a Waterloo. Avui, per qui ho critica, exactament amb els mateixos objectius.

 
Josep Eduard Príncep
Gerent d'Ocine Les Gavarres

Encara avui al vespre es pot veure a Ocine Les Gavarres un espectacular documental sobre Van Gogh i en el marc del cicle 'Los Grandes del Arte en el Cine' que el multi sales tarragoní programa mensualment. Iniciatives com aquesta, que porten més enllà el setè art fusionant-lo amb altres disciplines artístiques com la pintura, l'escultura o l'arquitectura, serveixen per atraure nous públics al cinema i contribueixen a que a Tarragona es puguin veure productes artístics de primer nivell i a la gran pantalla. Amb 'Els Grans de l'Art al Cinema', l' Òpera & Ballet' o les Versions Originals setmanals, Ocine Les Gavarres continua amb la seva aposta per la qualitat en la programació, més enllà de la cartellera d'estrenes setmanals.