El semàfor del 27 de febrer de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Joaquim Enrech
Regidor de Seguretat Ciutadana de Reus (PDECat)

La videovigilància s'ha demostrat com a eficaç a l'hora de prevenir delictes i controlar més eficientment determinades zones de les ciutats. Reus ha engegat un nou pla de videovigilància que preveu l'ampliació del control via càmeres connectades directament amb la Guàrdia Urbana a set zones més de la ciutat, a més de les que ja hi ha al Barri Sant Josep Obrer.

 
Clifton Onolfo
President i CEO del CF Reus

Un mes després de l'arribada de Clifton Onolfo a la capital del Baix Camp, la situació del CF Reus Deportiu no ha millorat gens ni mica, tot el contrari. Ningú ha cobrat els sous pendents i amb el primer equip roig-i-negre desaparegut, només queda el futbol base i el filial, un CF Reus B Cambrils que ahir va protestar sobre la gespa pel pèssim present que viuen. Després de les darreres reunions entre l'empresari nord-americà i el filial, el primer ha consultat la possibilitat de donar la baixa a tots els jugadors i retirar l'equip de la competició. El desconeixement d'Onolfo sobre el futbol estatal i les formes de dirigir el club fan témer pel futur de l'entitat.

 
Andrea Tamara Mazzanti
Presidenta del RCN Tarragona

Mazzanti serà la primera presidenta del Reial Club Nàutic de Tarragona en 140 anys d'història. Amb una victòria clara i contundent, Mazzanti agafa el relleu de Manuel Cremades després d'una campanya en positiu i on la popularitat i simpatia de Mazzanti, vinculada a l'entitat per la secció de rem, on ha aconseguit importants èxits esportius, han estat factors clau per al triomf.