El semàfor del 28 de febrer de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Maria José Figueras
Rectora de la Universitat Rovira i Virgili

La Universitat Rovira i Virgili figura entre les 300 millors universitats del món en Química. En el darrer rànquing, el de 2018, figurava entre les 450 millors del món per la qual cosa, el salt és qualitativament important. El rànquing valora la qualitat docent i la reputació acadèmica de les universitats. El top 3 mundial el lideren les universitats de Massachussets, Berkeley i Harvard.

 
Maite Roig
Tècnica de l'area d'emprenedoria de Vallsgenera

Vallsgenera és un organisme autònom de l'Ajuntament de Valls que assessora en matèria d'emprenedoria, creació d'empreses i ocupació. Una de les tècniques amb més experiència a la casa és Maite Roig, qui s'encarrega d'assessorar les persones que volen emprendre el seu projecte, com és el cas dels emprenedors de l'Alt Camp que apareixen en aquest reportatge de TarragonaDigital.

 
Josep Mercadé
Regidor d'Urbanisme del Vendrell (PDECat)

L'abocador descontrolat que hi ha a l'antiga planta de Cosbapsa al Vendrell ja s'està convertint en un problema greu no només pels veïns que han alertat de l'estat de l'espai sinó per la població en general, donat el risc que hi pot haver en cas d'incendi per la quantitat de deixalles que hi ha sense cap mena de control ni ordre. L'Ajuntament no n'és el responsable directe, però des de 2013 té sobre la taula informes que alerten de l'estat d'abandonament de la finca. Si els propietaris no actuen ràpidament, alguna cosa caldra fer-hi per evitar mals majors.

"El semàfor del 27 de febrer de 2019" "El semàfor del 26 de febrer de 2019"