El semàfor del 07 de març de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Jaume Santos
Director de l'Associació Aurora

Un any més, l'Associació Aurora i la Fundació Repsol organitzen la Plantada Popular al riu Francolí, una iniciativa ecològica que arriba enguany a la seva vuitena edició i que s'ha consolidat al calendari tarragoní entre el públic familiar. La Plantada, el pròxim 16 de març, vol recuperar el bosc de ribera autòcton d'aquesta zona i enguany s'hi plantaran 1.500 noves vegetacions de fins a sis espècies diferents.

 
Miquel Mañé
Gimnasta de Calafell

Espectacular actuació del calafellenc Miquel Mañé aquesta setmana al programa Got Talent de Tele5. El campió mundial de gimnàstica rítmica va demostrar en poc més d'un minut, la seva extraordinària capacitat física combinada amb una actuació plena de sensibilitat i elegància. Ha passat a la següent fase del programa i ha rebut el reconeixement unànime del jurat i del públic. Prèviament ja havia assolit una fita més important l'any passat: ser campió mundial júnior de gimnàstica rítmica

 
María José Carabante
atleta de Torredembarra

No deixem l'esport tarragoní i anem ara cap a Torredembarra per reconèixer l'atleta María José Carabante, que ha assolit el rècord del món en els 4x800 metres indoor. La prova es va celebrar a Antequera i Carabante hi va participar acompanyada de tres rellevistes més. Carabante va recollir un guardó de reconeixement a la seva trajectòria en la passada Nit de l'Esport 2018 del municipi.

"El semàfor del 06 de març de 2019" "El semàfor del 05 de març de 2019"