NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
El Semàfor de 'TarragonaDigital.com'

El semàfor del 08 de març de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Dolors Puigjaner i Cristina Urbina
Professores de la URV

La URV ha premiat l'esforç de la iniciativa Girl's Day per fomentar l'interès per la ciència i l'enginyeria entre les joves estudiants de Tarragona. El Girl's Day és una jornada amb tallers diversos a les escoles per apropar l'enginyeria a les noies de 3r d'ESO i en els nou anys que fa que es celebren aquestes jornades, s'ha pogut treballar amb més de 1.000 noies d'entre 14 i 15 anys de diversos instituts de la demarcació. Puigjaner i Urbina, són les coordinadores del projecte a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria i a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química, respectivament.

 
Enric Ferré
Conseller de Turisme del Consell Comarcal de l'Alt Camp (PDeCAT)

Els municipis de l'Alt Camp han fet un pas de gegant amb la promoció turística de la comarca i a partir d'ara començaran a col·laborar junts per convertir la comarca en una destinació turística de l'interior de la Costa Daurada. La iniciativa, que coordina el Consell Comarcal de l'Alt Camp es marca com a objectiu captar nous turistes i ajudar a redistribuir-los per la comarca explicant més i millor els atractius que s'hi poden trobar.

 
Santi Boqué
President del Club de Tennis Taula de la Conca de Barberà

El primer equip del Club de Tennis Taula de l'Espluga de Francolí, Els Carquinyolis, ja és matemàticament a la primera divisó provincial després de certificar la passada setmana el seu segon ascens consecutiu des de la creació del club, l'any 2017. Després d'una temporada molt lluïda, sempre a les primeres posicions de la classificació, l'equip format per Sorin Anca, David Pàmies, Joel Andreu i Joan Carles Teixidó, acomiada temporada amb un ascens i amb tres dels membres de l'equip entre el Top 10 de millors esportistes de la divisió.