GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 12 de març de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Sergio Nasarre
Director de la Càtedra UNESCO de Vivenda de la URV

El debat sobre habitatge que ha celebrat la URV amb els líders polítics de Tarragona i que ha organitzat la Càtedra UNESCO d'Habitatge de la URV ha servit per posar sobre la taula el problema de manca de vivenda assequible que pateix la ciutat i conèixer de primera mà les propostes de cada partit sobre el tema. Es parteix d'una radiografia incerta -entre 15.000 i 1.000 habitatges buits- però s'està d'acord en que calen preus de lloguer més assequible i que l'accés a la vivenda és una qüestió essencial i en la que cal actuar ràpid. Més enllà de les propostes polítiques, qui sí està treballant a fons i de forma constant la qüestió, és precisament la URV de la mà de la Càtedra d'Habitatge

 
Pau Salvadó
President de l'Associació de Comerciants d'El Pallol de Reus

El Pallol de Reus serà un nou punt per aprendre i practicar el català gràcies a un programa formatiu mitjançant el qual els alumnes del nivell Bàsic 3 i Elemental podran practicar la llengua en diversos establiments del centre comercial. Els alumnes visitaran diversos establiments del centre i podran practicar la conversa amb els dependents i les expressions de comunicació més habituals. Formes diferents d'aprendre i practicar la llengua catalana.

 
Mònica Balsells
Presidenta del Reus Deportiu

El Reus Deportiu ha viscut un cap de setmana intens i força bipolar. El primer equip d’hoquei va ser eliminat de la Lliga Europea, quedant-se a les portes dels quarts de final després de perdre a la pista del Porto per 6 a 3. Fora de la ‘Champions’, a catorze punts del líder de l’OK Lliga i eliminats de la Copa a Reus en el primer partit, la temporada d’hoquei serà per oblidar. L’altra cara de la moneda la representa un Grup Xou Gran que formarà part del mundial a Barcelona aquest estiu (World Roller Games) després de penjar-se una medalla de bronze al Campionat d’Espanya celebrat a Guadalajara.