El semàfor del 20 de març de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Eloi Calbet
Regidor de comunicació d'El Morell (PDeCAT)

El Terrafira del Morell ja escalfa motors per celebrar-se els dies 3,4 i 5 de maig al municipi tarragoní. Enguany la fira incorporarà la presència d'entitats i associacions locals, que donaran a conèixer les seves activitats. Aquesta aposta complementarà la promoció dels productes locals d'El Morell, la gastronomia i l'artesania d'una fira que ara és bianual, que podria passar a fer-se cada any, i que en la passada edició va portar 4.000 persones en un cap de setmana al municipi.

 
Núria Valls
Directora General de la Fundació Esplai

El Cúster TIC i la Fundació Esplai promouen un centre de formació de joves al Centre d'Empreses del CEPID de Reus. En només tres mesos i amb un programa intensiu, el centre preveu formar i incorporar quaranta joves en PHP i Java, dos sistemes de programació informàtica molt demandats a les empreses tecnològiques de Tarragona. Formació ajustada a les necessitats de les empreses.

 
Manel Tarés i Pedro Otiña
Autors del llibre 'El Cardenal Francesc d'Assís Vidal i Barraquer, una vida en imatges'

Cambrils ha posat punt i final a l'Any Cardenal Vidal i Barraquer amb gairebé 50 actes per commemmorar la figura d'aquest fill il·lustre del municipi. Durant tot l'any s'ha volgut destacar el seu vessant més humà i universal amb la defensa de valors com la pau, la concòrdia, la coherència i l'ús de la llengua catalana. Entre el llegat que quedarà d'aquest any d'homenatge destaca el llibre que es va presentar el mateix dia de la cloenda i que es tracta d'una aproximació biogràfica del personatge en imatges.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris