GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 20 de març de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Eloi Calbet
Regidor de comunicació d'El Morell (PDeCAT)

El Terrafira del Morell ja escalfa motors per celebrar-se els dies 3,4 i 5 de maig al municipi tarragoní. Enguany la fira incorporarà la presència d'entitats i associacions locals, que donaran a conèixer les seves activitats. Aquesta aposta complementarà la promoció dels productes locals d'El Morell, la gastronomia i l'artesania d'una fira que ara és bianual, que podria passar a fer-se cada any, i que en la passada edició va portar 4.000 persones en un cap de setmana al municipi.

 
Núria Valls
Directora General de la Fundació Esplai

El Cúster TIC i la Fundació Esplai promouen un centre de formació de joves al Centre d'Empreses del CEPID de Reus. En només tres mesos i amb un programa intensiu, el centre preveu formar i incorporar quaranta joves en PHP i Java, dos sistemes de programació informàtica molt demandats a les empreses tecnològiques de Tarragona. Formació ajustada a les necessitats de les empreses.

 
Manel Tarés i Pedro Otiña
Autors del llibre 'El Cardenal Francesc d'Assís Vidal i Barraquer, una vida en imatges'

Cambrils ha posat punt i final a l'Any Cardenal Vidal i Barraquer amb gairebé 50 actes per commemmorar la figura d'aquest fill il·lustre del municipi. Durant tot l'any s'ha volgut destacar el seu vessant més humà i universal amb la defensa de valors com la pau, la concòrdia, la coherència i l'ús de la llengua catalana. Entre el llegat que quedarà d'aquest any d'homenatge destaca el llibre que es va presentar el mateix dia de la cloenda i que es tracta d'una aproximació biogràfica del personatge en imatges.