GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 21 de març de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Òscar Peris
Delegat del Govern a Tarragona (ERC)

L'exitosa campanya comercial 'Tot queda a casa' incorpora Valls en l'edició d'enguany. La idea és promocionar conjuntament el comerç de la capital de l'Alt Camp amb el de Tarragona i Reus creant d'aquesta manera un triangle comercial potent i necessari a nivell d'Àrea Metropolitana. Les jornades es duran a terme entre el 25 i el 31 de març i van adreçades a oferir eines i coneixements al sector per tal de millorar i impulsar des de dins, el comerç, els serveis i la restauració de les tres ciutats.

 
José Luis Martín
Regidor d'Espais Públics de Tarragona (PP)

La Brigada d'Intervenció Ràpida de Tarragona ha realitzat deu actuacions diàries en els últims dos mesos. La reparació de voreres ha estat la tasca més important que s'ha realitzat juntament amb reparacions d'asfaltat i accions per millorar la mobilitat de persones amb mobilitat reduïda. Aquest ritme d'activitat és una bona notícia que s'hauria de mantenir constant en el temps per tal d'anar millorant progressivament diverses zones de Tarragona. I complementar-ho amb l'objectiu també necessari d'intensificar el servei de neteja que també necessiten determinades zones de la ciutat.

 
Josep Bordes
Vocalista de Pepet i Marieta

'La Força de l'Ebre' és l'himne de Pepet i Marieta per commemorar el 18è aniversari de la Plataforma en Defensa de l'Ebre. En el tema hi col·laboren també cantants i formacions com La Pegatina, Ebri Knight, Gemma Humet o Los Sirgadors. Una cançó potent, amb força i que vol recollir l'esperit reivindicatiu de l'Ebre i la unitat de les quatre comarques en defensa del territori.