GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 27 de març de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Joan Vendrell
Endocrinòleg de l'Hospital Joan XXIII

El Dr. Joan Vendrell ha estat nomenat president de l'Associació Catalana de Diabetis, una associació que pretén contribuir a la millora científica i professional dels professionals de la sanitat interessats en la recerca sobre diabetis. L'elecció de Joan Vendrell al capdavant de l'associació posa de manifest el talent i potencial dels professionals del sector sanitari tarragoní

 
Marta Camps
atleta de l’Atletes Altafulla

Marta Camps s'ha proclamat aquest passat cap de setmana campiona del món d'atletisme en la categoria de 3.000 metres per a veteranes majors de 45 anys, amb un temps final de deu minuts i divuit segons per creuar la línia d'arribada. Es tracta d'un nou títol de prestigi per al palmarès de l'esportista de l’Atletes Altafulla, si bé aquesta medalla compta amb un mèrit afegit, ja que Marta Camps no és especialista en aquesta distància.

 
Dolors Sardà
Regidora d'Esenyament de Reus (PDeCAT)

El projecte de creació dels nanos de Reus ha tornat a les escoles de la ciutat de la ma de la regidoria d'Ensenyament. Uns tallers que serveixen per que els infants coneguin millor aquests elements del Seguici Festiu de la ciutat i a la vegada desenvolupin el seu vessant creatiu i artístic. De moment hi participen quatre escoles i la idea és donar-hi continuïtat i ampliar-ho a més centres educatius.