GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 28 de març de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Ester Capella
Consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya (ERC)

La manca de personal a la presó de Mas d'Enric és un mal endèmic des de que aquesta presó va entrar en funcionament fa tres anys. Les reinvindicacions dels treballadors del centre van en la línia de protegir millor als funcionaris de les situacions de perill que es poden produir en els moments de contacte directe amb els presos. Ser una de les presons amb més càmeres de videovigilància que hi ha, no és suficient quan es produeixen aquests climes de perill i agressivitat que només durant el 2018 van suposar 24 agressions registrades.

 
Sara Muñoz
Concursant de 'Masterchef'

La setena edició de MasterChef ja ha arrencat i entre els concursants hi ha la Sara Muñoz, una canongina seleccionada entre emés de 25.000 aspirants a entrar al concurs. La seva carta de presentació va ser 'una romescada meravellosa' en paraules de Pepe Rodríguez.

 
Joan Delort
director del Centre d'Atenció i Gestió de Trucades d'Urgència 112 Catalunya

L'Oficina de Gestió de la Ruta del Cister i el Centre d'Atenció i Gestió de Trucades d'Urgència 112 Catalunya han senyalitzat l'itinerari de La Ruta de cister per tal de poder localitzar més ràpidament alguna persona que necessiti ser atesa. Els senyals estan situats en punts concrets de la muntanya i en zones de perill o possible pèrdua. Demanant ajuda des d'aquests punts es faciliten les tasques de rescat o emergència en cas que calguin. La senyalització ha estat subvencionada per la Diputació de Tarragona.