GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 15 d'abril de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Lluís Abella
Regidor de cultura de Cambrils (PDECat)

Avui es posen a la venda les entrades pel Festival Internacional de Música de Cambrils que se celebrarà entre el 25 de juliol i l'11 d'agost. Sense cap gran cap de cartell internacional però amb una representació més que notable del panorama estatal, el Festival està retrobant el seu paper després d'un parell d'anys d'obstacles que en dificultaven el seu posicionament dins el panorama musical tarragoní i català. Fangoria, Rozalen, Carlos Núñez, Els Pets, Álvaro Soler o Sau 30 són algunes de les apostes potents d'enguany.

 

 
Jordi Escrivà
President de l'Associació de Majoristes del Mercat del Camp

El Mercat del Camp és el gran mercat a l'engròs, per a majoristes de fruites i verdures de l'àrea metropolitana de Tarragona, el segon de Catalunya després de MercaBarna. Un lloc, a tocar de la T-11, entre Tarragona i Reus per on passa tota la fruita i la verdura que es ven al Camp de Tarragona. El col·lectiu de majoristes, l'Agromercat i Komkal són les tres potes d'un Mercat del Camp que mira el futur amb optimisme i amb voluntat d'obrir l'espai a nous clients del territori.

 
Yuri Masó
Head of Training de CESDA

L'Escola de Pilots d'aviació comercial, CESDA és una de les referències de Catalunya en matèria de formació de pilotatge d'aviació comercial i operacions aèries. Actualment compta amb un nou simulador de l'avió Airbus A320, molt semblant a l'avió que pilotaran quan entrin en una companyia, la qual cosa fa que la formació sigui més real i realista. Més d'un 90% dels titulats s'incorporen a un mercat laboral en expansió que d'aquí a vint anys haurà d'ubicar 500.000 nous pilots arreu del món.