GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 29 d'abril de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Pedro Sánchez
Cap de llista del PSOE a les eleccions generals del 28A

El PSOE ha estat el clar guanyador de les eleccions d'aquest 28 d'abril. A Tarragona, ha esdevingut segona força política aconseguint un diputat. Victòria contundent del PSOE que li permetrà ara liderar un govern al Congrés dels Diputats, això sí pactant amb altres forces polítiques.

Pablo Casado
Cap de llista del PP a les eleccions generals del 28A

El PP ha estat el gran derrotat en aquestes eleccions. Els desastrosos resultats obtinguts a tots els nivells han provocat el seu enfonsament a Catalunya, on només ha aconseguit un diputat per Barcelona. A Tarragona ha perdut el diputat que històricament sempre havia tingut. El que pot passar al PP a partir d'ara, està per veure.

Jordi Salvador
Cap de llista d'ERC per Tarragona a les eleccions generals del 28A

ERC ha guanyat les eleccions clarament a Catalunya i a Tarragona. Els votants han donat un suport molt majoritari a l'estratègia d'Esquerra de cara a negociar amb Madrid el futur de la Catalunya pels pròxims anys. 15 diputats d'ERC al Congrés sumats a un molt bon resultat del PSC marquen clarament el camí que la majoria de catalans i catalanes demanen que se segueixi al nostre país.