GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 30 d'abril de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Ariana Sánchez
esportista reusenca

La reusenca Ariana Sánchez ha guanyat aquest diumenge la cita del World Padel Tour a Alacant. Acompanyada d’Alejandra Salazar com a parella d’equip, Sánchez ha aconseguit així el primer títol de la temporada 2019 després de perdre les dues primeres finals a Marbella i Logroño. Amb aquesta victòria contra Majo Sánchez i Delfí Brea, la reusenca iguala el nombre de títols guanyats l’any 2018 i dels dotze partits que ha jugat enguany, n’ha guanyat deu. Prometedor inici per a l’esportista del Baix Camp.

 
Albert Martínez
Cap de colla de la Colla Vella dels Xiquets de Valls

Actuació de traca i mocador de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, que dirigeix Albert Martínez. Els de la camisa rosada van aprofitar la idoneïtat de la plaça de l’Om de Riudoms per fer-hi una doble estrena de qualitat abans de tancar el mes d’abril: d’una tacada, van completar els primers 2de8f i 5de8 de la temporada. La Vella avança a molt bon ritme en aquest tram inicial de l’any i el mes de maig que és a punt de començar augura castells de nou si res no es torça.

 
Raul García
Regidor d'Esports de Torredembarra (ERC)

Torredembarra se suma a la promoció del municipi vinculada al turisme esportiu i aquest cap de setmana passat ha celebrat el torneig Infinity Beach Volley. HI han participtat 250 persones de 23 nacionalitats diferents, en categoria masculina i femenina i tot i que s'ha estrenat enguany, la idea és que pugui convertir-se en un esdeveniment de referència dins el món del voley-platja. És també una aposta per desestacionalitzar el turisme i intentar captar-lo no només durant els mesos de ple estiu