GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 20 de maig de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Agustí López
Organitzador del TEDxTarragona

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Tarragona una nova edició del TEDx amb onze oradors que han exposat les seves idees, plantejaments o experiències a l'escenari del Palau de Congressos de la ciutat. Es tracta de la cinquena edició d'aquesta trobada a la ciutat i que enguany ha portat per lema 'Batecs'. Entre els ponents, investigadors, advocats, periodistes o filòsofs.

 
Rosa Vendrell
Divulgadora i comunicadora

Activitats molt interessants aquest cap de setmana a Santa Coloma de Queralt en el marc de les Jornades Som Terra de Patrimoni. Entre la trentena de xerrades, tallers, visites guiades o espectacles que s'hi han programat destaca l'aposta que el municipi ha fet enguany per recuperar un espai tan emblemàtic del poble com són els seus safaretjos, amb una exposició i una xerrada a càrrec de Rosa Vendrell i titulada 'Memòries líquides. Veus dels safareigs'.

 
Maria José Figueras
Rectora de la Universitat Rovira i Virgili

Més de 350 estudiants de la URV han estat contractats gràcies a l'edició d'enguany del Fòrum d'Ocupació que s'ha celebrat a Tarragona, Reus, Vila-seca i Tortosa. Aquesta iniciativa engegada per la URV i que ja suma quinze edicions s'ha convertit en un referent de l'ocupació a la nostra regió i un punt immillorable per posar en comú ofertes laborals de les empreses amb currículums dels estudiants. Enguany s'han signat 367 nous contractes de treball i 144 més de pràctiques. Un èxit.