GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 21 de maig de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Aitor Pombo
Dissenyador tarragoní

Aitor Pombo és l'autor del cartell oficial de les festes de Sant Magí de Tarragona 2019. Pombo ha estat el guanyador del concurs que va convocar l'ajuntament per escollir el millor cartell i la seva proposta serà la que presentarà la festa major d'estiu tarragonina. El cartell s'inspira en la tradicional Revetlla Remullada.

 
Kim Faura
Director General de Telefónica a Catalunya

Els veïns de Costa Cunit, urbanització del municipi penedesenc porten des del passat dilluns 13 de maig sense telèfon ni internet a tota la urbanització després que un incendi al cablejat d'una caixa metàl·lica deixés tot el nucli de pobació sense aquest servei. Des del consistori s'han queixat de la forma com la companyia telefònica està gestionant la incidència i de la manca d'interloució i resposta. Suposadament podria estar arreglat a mitjans d'aquesta setmana i des del consistori cunitenc ja han alertat del perill que pot suposar, en cas d'emergència, que tota la urbanització estigui incomunicada i sense una solució provisional o alternativa mentre no es resolgui la incidència.

 
Pep Moreno
President de l'Associació de Restaurants de Salou

Ja estan en marxa les jornades gastronòmiques 'Gastrotour' de Salou que enguany arriben a la seva 8a edició i que pretenen posar en valor la gastronomia de Salou tal i com va explicar l'alcalde del municipi, Pere Granados, durant la presentació de les mateixes ara fa uns dies. Es tracta d'una ruta de tapes en la qual participen 64 establiments del municipi coordinats per l'Associació de Restaurants de Salou. Tapa i beguda al preu de 2,50€, tapes infantils i menús de tapes com els que ofereixen alguns dels restaurants i que permeten degustar més àmpliament les propostes gastronòmiques de la capital de la Costa Daurada.