El semàfor del 24 de maig de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Ainhoa Olivera
Membre del Juvenil A Femení del CF Reus

L'equip juvenil femení del CF Reus Deportiu està tancant una magnífica temporada. Aquest dissabte jugarà a l'estadi municipal de Reus, on fins el passat mes de gener competia l'equip de Segona Divisió contra el Club Esportiu Europa. L'equip entrenat per Manel García es troba ara mateix en una molt meritòria quarta posició que li permetrà jugar la pròxima edició de la Copa Catalunya. Olivera ha marcat un total de 26 gols durant tota la temporada.

 
Jordi Aixalà
Lutier

Aixalà és un dels pocs lutiers que queden a Tarragona. Es dedica a construir instruments musicals personalitzats des de Maspujols i ho fa amb estima per una professió a la que porta 35 anys dedicant-se. La seva especialitat són les gralles i els sacs de gemecs tot i que construeix molts instruments de música tradicional, cuidant tots els detalls i convertint les seves creacions en autèntiques obres d'art.

 
Blanca Marsillach
Actriu i productora

La Fundación Reposol i la Companyia de Teatre de Blanca Marsillach ha tornat aquesta setmana a Tarragona per desè any consecutiu. L'obra, en la qual participen actors i actrius amb discapacitat i que serveix per reivindicar el seu paper professional en el món de la interpretació s'ha realitzat al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau. L'obra que s'ha representat és 'Se vende Ático' i ara començarà una petita gira per altres ciutats.