El semàfor del 29 de maig de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Núria Gavarró
Directora de l'Arxiu Tarradellas de Poblet

L'Arxiu Tarradellas del Monestir de Poblet oferirà tres visites guiades el 7 de juny per donar a conèixer els seus secrets al públic. Es tracta d'una iniciativa emmarcada en el Dia Internacional dels Arxius i permetra als assistents conèixer més d'aprop un conjunt documental que abasta dos milions de pàgines.

 
Blanca Redondo
Presidenta de l'Associació d'Amics de la Fira d'Abril de l'Hospitalet de l'Infant

Aquest cap de setmana es celebra la Feria Rociera de l'Hospitalet de l'Infant, arribant ja a la seva desena edició. La Feria, organitzada per l'Associació d'Amics de la Fira d'Abril de l'Hospitalet de l'Infant s'inaugurarà divendres a la nit i constarà d'activitats tant dissabte com diumenge. Casetes de música de sevillanes i menjars típics d'Andalusia a la Plaça dels Pins del municipi.

 
Marina Comas
Influencer de viatges tarragonina

La Marina Comes és de Tarragona i ha fet de la seva passió, viatjar, una professió gràcies als més de 310.000 seguidors que té a Instagram. Ara participa al nou concurs de fotografia mòbil de Movistar+, un 'talent show' on diversos instagramers han de passar proves de fotografia creativa. A banda de conèixer els protagonistes del programa, la seva professió i el seu estil de vida, és també un espai força interessant pels consells de fotografia creativa que s'hi donen.