ÚLTIMA HORA

Cop policial a Calafell als pisos ocupats

El semàfor del 31 de maig de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Cambres de Comerç de Tarragona
Representants de les cambres de comerç de Tarragona, Reus, Valls i Tortosa

Les quatre cambres de comerç de la demarcació, Tarragona, Reus, Valls i Tortosa han manifestat la seva voluntat de constituir-se en lobby territorial per accelerar infraestructures a la nostra regió i per treballar conjuntament en matèries d'exportació, mercat laboral i suport a l'empresarial. Reconeixen errors del passat i engeguen nova etapa amb cares renovades i objectius més ambiciosos.

 
Jordi Creus
Jugador d'hoquei patins

Jordi Creus es retira. L’històric jugador reusenc d’hoquei patins posarà punt final aquest dissabte a la seva carrera esportiva sobre les pistes després de dues dècades deixant empremta. Format a la base del Reus Deportiu, també ha vestit les samarretes del Tenerife, del Blanes, del Vendrell (durant quatre temporades) i del Lleida Llista en els darrers dos anys on ha guanyat dues WS Europe Cup, l’antiga Copa de la CERS. Ara, en un moment àlgid, ‘Xixi’ Creus penja les botes i els estics. I ho farà davant el seu anterior club. Gràcies i enhorabona per anys de bon hoquei.

 
Montse Ferrando
Directora de l'Escola d'Enginyeria Química de la URV

La professora i investigadora Montser Ferrando és la nova directora de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Química (ETSEQ) agafant el relleu de Josep Benet. L'ETSEQ és un dels grans puntals de la universitat de Tarragona i pilar fonamental dels estudis universitaris de química, on la URV es troba valorada com una de les millors del món.