El semàfor del 03 de juny de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
José Luís Ábalos
Ministre de Foment (PSOE)

D'aquí poques setmanes farà ja un any que la rotonda de l'N-340 a Torredembarra es troba tallada i obliga a anar fins al camí de servei d'Altafulla per tal de completar-ne el recorregut. Això obliga cada dia a milers de persones a perdre temps i gastar benzina per entrar o sortir dels municipis de la zona. Ja farts de la lentitud i inoperància de l'administració en aquestes obres i a les portes de la temporada d'estiu, s'han organitzat mobilitzacions durant els divendres de juny per protestar per la situació.

 
Damià Calvet
Conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat (PDeCat)

L'esllavissada que hi ha hagut a la C.242 al Priorat era un desastre anunciat que els veïns portaven anys denunciant. El despreniment va anar deixar unes roques enormes que van caure sobre la carretera i que no van agafar alguns conductors, de miracle. El problema és un talús que feia ja molt temps que s'anava desprenent i que es va voler contenir, per part dels responsables de la via, amb una malla de ferro clarament insuficient en cas que passés el que ha acabat passant. Sortosament no s'han hagut de lamentar desgràcies personals però la via està tallada durant almenys un mes per efectuar els treballs necessaris per evitar nous perills.

 
David Cendra
Cap de Collla dels gegants de Blancafort

Blancafort ha acollit aquest cap de setmana la XIV Trobada Comarcal de Gegants de la Conca de Barberà amb la participació d'una seixantena de peces entre gegants, gegantons i nans dels municipis de la comarca. La trobada és una cita marcada en vermell al calendari cultural i festiu de la Conca i va passant anualment, d'un poble a l'altre.

"El semàfor del 31 de maig de 2019" "El semàfor del 30 de maig de 2019"