El semàfor de l'11 de juny de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Joan Planellas
Arquebisbe de Tarragona

Joan Planellas ja és arquebisbe de Tarragona des d'aquest cap de setmana. En una cerimònia a la Catedral i presidida pel cardenal-arquebisbe de Barcelona, Juan José Omella, Planellas va manifestar, en el seu discurs un 'profund amor per Catalunya' a la vegada que va posar ènfasi en la necessitat d'un diàleg franc entre l'església i la ciència a la vegada que va reivindicar l'importantíssim paper que ha de jugar la dona en el futur de l'església.

 
Miguel Javaloy
Delegat d'AFANOC a Tarragona

El Posa't la Gorra 2019, cita solidària organitzada per AFANOC a Port Aventura ha esdevingut una nova i massiva mostra de solidaritat. Més de 7.400 persones es van posar la gorra aquest cap de setmana al parc temàtic tarragoní en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer.

 
Josep Mas
Alcalde d'Alfara de Carles (PSC)

Continua la polèmica a Alfara de Carles per l'acusació de prevaricació que ha caigut sobre l'alcalde, Josep Mas i una ramadera local per les suposades curses de braus il·legals que s'organitzen al municipi per a turistes. Atesa la prohibició que hi ha d'aquest tipus d'activitats a Cataunya, el torero Rubén Marín va presentar denúncia contra Mas i contra la ramaderia Mur per seguir celebrant aquestes activitats tot i la prohibició. Des d'Alfara de Carles, juntament amb l'associació de criadors de brau de l'Ebre defensen poder-ho continuar fent per tal d'ensenyar «els negocis antics, tradicionals i singulars» del territori tot i que la prohibició que marca la llei per aquest tipus d'activitats, en aquests moments, és clara.

Més notícies de la categoria El semàfor