El semàfor del 13 de juny de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Emili Correig
President de la Fundació Gresol

Aquest vespre es celebra la gala d'entrega de Premis Gresol a la Notorietat i l'Excel·lència a FiraReus. Els Premis arriben a la seva XIII edició amb bona salut i convertits en tot un referent social del Sud de Catalunya. El Tricicle, Samanta Villar, Oriol Tarragó o Víctor Amela són algunes de les cares conegudes que aquest vespre recolliran el seu reconeixement.

 
Jordi Miró
President de l'Associació Festa del Trepat

La Festa del Trepat, l'esdeveniment més multitudinari de Barberà de la Conca arriba aquest cap de setmana a la seva desena edició amb el vi, la gastronomia i la cultura prendran el protagonisme. Enguany és també l'últim any de les persones que estan al capdavant de l'associació que organitza la festa. Després de deu anys i amb una evolució més que positiva de l'esdeveniment, l'equip liderat per Jordi Miró, passarà el relleu a noves cares.

 

 
Pol Fortuny
Jugador del Reial Madrid

El jugador torrenc de només 14 anys ha fitxat pel Reial Madrid. D'aquesta manera fa un salt qualitatiu molt important en la seva carrera esportiva que va començar a la UD Torredembarra, va passar pel Reus Deportiu i va prosseguir a l'Espanyol, on ha jugat aquestes dues últimes temporades.

"El semàfor del 12 de juny de 2019" "El semàfor del 11 de juny de 2019"