GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El semàfor del 25 de juny de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Albert Martínez
Cap de colla de la Colla Vella dels Xiquets de Valls

La temporada castellera ja ha arrencat, ara sí, amb tota la seva força. L'inici oficiós al Camp de Tarragona el marca la diada de Sant Joan a Valls i aquest dilluns, la Colla Vella dels Xiquets de Valls va aconseguir-hi el primer castell de la gamma extra de la temporada: el 2 de 9 amb folre i manilles. Els d'Albert Martínez el van acompanyar el tres i el quatre de nou folrats, a banda del pilar de set amb folre. Un bon punt de partida per a un prometedor estiu rosat.

 
Lorda Ruiz
Propietària del Forn de Mont-ral

La de Lorda Ruiz és una història d'èxit: fa 20 anys que va recuperar el negoci del forn de Mont-ral que havien emprès dècades enrere els seus pares. Avui, les magdalenes que s'hi couen tenen renom a tota la contornada. Fa tres mesos el forn de Mont-ral va fer un gir i van inaugurar el nou obrador, amb unes modernes instal·lacions a la zona alta del municipi que permeten tenir l’espai necessari per produir els seus productes. Un nou impuls a un negoci de prestigi en aquest municipi de poc més de 100 habitants.

 
Montse Muntané
Professora de l'Institut Torredembarra

El passat divendres, 21 de juny, Montserrat Muntané posava el punt final a 30 cursos continuats de classes de Llengua Castellana a l'Institut Torredembarra, el gruix més important de la seva carrera, exercida també a la seva vila natal, Falset. Després, doncs, de milers d'hores de classe i de milers d'alumnes torrencs i baixgaianencs, Muntané acaba amb una trajectòria professional que li ha valgut l'estima i el respecte de molta gent.