GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

ÚLTIMA HORA

Ja hi ha dues víctimes mortals pel descarrilament d'un tren a Castella i Lleó

El semàfor del 28 de juny de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Joan Vendrell
Director de l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili

L'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), que dirigeix Joan Vendrell, juntament amb l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) i l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida Dr. Pifarré (IRBLleida) han rebut 300.000 euros en la convocatòria d'un projecte europeu per fer una iniciativa conjunta d'internacionalització de la recerca. Una gran iniciativa per donar suport a la gran tasca del centre d'investigació tarragoní.

 
Sergio del Campo
Diputat de Ciutadans al Congrés per Tarragona

La problemàtica al voltant de la rotonda de Torredembarra, i les recents manifestacions reclamant la reobertura d'aquesta, han arribat al Congrés dels Diputats fa uns dies. El responsable del fet és el diputat tarragoní de Ciutadans Sergio del Campo. Del Campo ha entrat al registre del Congrés una pregunta al govern espanyol sobre la situació d'aquest conegut enllaç viari. Una gra d'arena més a la resolució d'un problema que provoca cada divendres, com avui, protestes i talls viaris.

 
Eugeni Perea
Director de l'Arxiu de la Diputació de Tarragona

El director de l'Arxiu Històric de la Diputació de Tarragona, Eugeni Perea, es jubila aquest divendres després de 22 anys al capdavant del servei. Expert en història moderna i professor d'universitat, reivindica l'art de fer pedagogia i de respondre amb noves preguntes. Reconeix que encara no té clar si afronta amb ganes això de fer una passa al costat i aparcar la feina de forma definitiva. Ho explica en un reportatge que publiquem a TarragonaDigital.com.