El semàfor de l'1 de juliol de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Alfons Garcia
Alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (PSC)

Un total de cinc nous agents s'han incorporat a la plantilla de la Policia Local de Vandellòs i de l'Hospitalet de l'Infant amb l'objectiu de reforçar aquest cos policial al llarg dels mesos de la temporada d'estiu. Una mesura necessària per tal d'incrementar la seguretat en aquesta població de la Costa Daurada, que comparteix amb les poblacions veïnes el fet d'augmentar població en la temporada estival cosa que fa, per tant, que calgui augmentar els efectius que vetllen per la seguretat.

 
Julio Rebenaque
President de l'Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA)

Tornen aquesta setmana els 'Sopars sota els focs', que organitzen de forma conjunta el Patronat Municipal de Turisme i l'Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA). Un total de sis restaurants s'han sumat a aquesta iniciativa que dona una branca gastronòmica al tradicional Concurs de Castells de Focs que es fa anualment a la ciutat. L'esdeveniment pretén omplir el passeig de les Palmeres durant les quatre nits de l'espectacle i transformar-lo en un gran menjador a l'aire lliure amb capacitat per a 900 persones a partir de les vuit del vespre... i a dos quarts d'onze, els focs.

 
Marta Pruna
Escultora

L'escultora Marta Pruna va inaugurar el passat dijous la seva obra 'Deriva amor-fa' que està ubicada al marge d'entrada al Camí Ral de la Bisbal del Penedès, dins la finca de Mas Llasgostera. L'acte va formar part del setè Congrés d'Art, paisatge vitivinícola i enoturisme, que va tenir lloc a Mas Llagostera, amb una visita a l'allotjament rural, un tast de vins i caves, a càrrec de Gerard Jané del Celler Jané Ventura, i la inauguració de l'obra, en la qual destaquen les cares esculpides per l'artista catalana. Art i entorn, un bon maridatge al Baix Penedès.