CATÀSTROFE A LA CONCA

Segueixen desapareguts una mare i el seu fill a Vilaverd, a causa dels forts aiguats

El semàfor del 02 de juliol de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Agnès Ferré
Alcaldessa de la Bisbal del Penedès (PDECat)

El projecte 'Integra'ls', impulsat per l'ajuntament de la Bisbal del Penedès, la Fundació Santa Teresa del Vendrell i la Federació Empresarial del Gran Pendès ha treballat amb 51 persones del Baix Penedès durant aquest primer semestre de 2019, impartint formació específica a una quarantena de persones i inserint-ne una quinzena al mercat laboral. Es tracta d'un programa d'ajuda a les persones amb risc d'exclusió o amb discapacitat per tal d'oferir-los oportunitats formatives i laborals.

José Antonio Gago
Director de l'Associació Nuclear Ascó-Vandellòs

La Central Nuclear d'Ascó patia ahir una nova parada no programada per una incidència que, a posteriori no ha suposat cap risc per a la seguretat de les persones ni del medi ambient. En els últims mesos s'han produït unes quantes parades d'aquest tipus que si bé, suposadament són menors i de caràcter tècnic, s'han de comunicar obligatòriament seguint la normativa quan passen, tot i que la classificació definitiva de la gravetat real dels incidents arriba setmanes - o mesos - més tard. Davant aquest tipus de comunicacions, costa discernir, en el cas de les centrals nuclears, quan una incidència de les que és comuniquen és realment menor o és de caràcter més greu.

Edu Suárez, Adri Frutos i Llorenç Gómez
esportistes torrencs

Els tres jugadors de futbol platja torrencs han obtingut la medalla de plata juntament amb la resta de companys de la selecció espanyola en el campionat dels Jocs Europeus celebrat a Minsk, a Bielorrússia. Espanya ha passat del cinquè al segon lloc en aquest campionat, en relació als Jocs de fa quatre anys. El pròxim repte, la fase classificatòria del Mundial de Futbol Platja que es disputarà a Paraguai la propera tardor.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris