El semàfor del 04 de juliol de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Pere Gaig
Cap d'Al·lergologia de l'Hospital Joan XXIII

La unitat d'al·lergologia de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona i el grup de recerca Smart Health de la Universits Rovira i Virgili han creat una aplicació per a pacients amb al·lèrgies del centre hospitalari que facilita el tractament i el seguiment dels pacients durant el procés d'introducció de petites dosis dels aliments que no toleren per comprovar-ne els efectes. De moment ha començat una fase pilot amb 20 pacients supervistats i els resultats són molt bons.

 
Luís Trinidad
President de l'AV de Sant Pere i Sant Pau

L'Associació de Veïns de Sant Pere i Sant Pau, amb Luís Trinidad al capdavant, ha dimitit en bloc després de les queixes rebudes pels actes vandàlics de grups de joves després d'un concert celebrat aquest cap de setmana. La junta ha decidit dimitir, convocar eleccions per l'octubre i cancel·lar totes les activitats i festes ja programades per aquest estiu. Una llàstima, tant per la ciutadania del barri que es queda sense activitats estiuenques com per la bona feina que fins ara havia fet la junta.

 
Beth Rodergas
Cantant

El Festival de les Arts de Reus acaba avui amb l'actuació de Beth Rodergas, que farà un repàs del seus èxits i versionarà cançons de tots els temps, en un espectacle íntim, amb piano i de petit format a l'Institut Pere Mata de Reus. Amb l'actuació de Beth, una artista que s'ha sabut reinventar des que la vam conèixer a Operación Triunfo ara fa 16 anys, el FAR tanca amb èxit una nova edició.