El semàfor del 08 de juliol de 2019

El semàfor de TarragonaDigital
Roger Heredia
Portaveu de la plataforma 'Rebrotem'

La Plataforma 'Rebrotem' ha fet una crida a la solidaritat per recaptar 250.000 euros pels afectats per l'incendi de la Ribera d'Ebre. D'aquesta manera engegen una campanya de crowdfunding per apadrinar, hectàrea per hectàrea la superfície calcinada i contribuir a la seva recuperació.

 
Francisco del Río
President de la Fundació Margarita Bocio

Del Río va fundar i presideix aquesta fundació creada l'any 2011 i que col·labora en projectes d'ajuda a la infància. Aques 2019 ja ha destinat més de 250.000 euros entre programes estables i ajudes puntuals. Aquesta fundació col·labora amb entitats com el Banc d'Aliments la Fundació Bara i ha estat la responsable del muntatge de l'aula multisensorial de l'escola Alberich i Casas.

 
Enric Prades
Membre de l'organització de la Pilons Parade de Tarragona

La 13a edició de la Pilons Parade a la Part Alta de Tarragona ha esdevingut un nou èxit de convocatòria i participació. Es tracta d'una activitat molt esperada a la ciutat i que ha esdevingut fins i tot un reclam turístic durant tot l'any pel contrast que suposen els més de 40 pilons pintants. Enguany, la Pilons Parade ha retut homenatge a l'artesa dels entrepans, Eduard Boada.